Dagens rod er lakrids, vores gode “ven”.

Mange af os nyder den skønne smag i alt fra te, kager, is og konfekt. Lakrids er ude over den gode smag og dog en meget potent rod, der gør godt for langt mere end smagsløgene.
Lakrids som ekstrakt kan således virke styrkende i mavetarmkanalen f.eks ved mavesår, fremmer kroppens regulerings evne efter længere varende stress, virker balancende på østrogen balancer f.eks ved cyster på æggestokkene, har en særlig egenskaber ved virus og bakterier angreb udfordres blandt andet ved psoriasis og herpes zoster.
 
Men ak, det er desværre ikke alle der kan bevare det gode venskab med Lakrids. Har man forhøjet blodtryk eller knap så velfungerende nyre, bør man var meget varsom lakrids . Savner man den meget kan man i nogen tilfælde Tygger en smugle på selve lakridsoden i ny og næ. 

Velbekomme og god fornøjelse