Saccharomyces boulardii – din gærsvamp ved dårlig mave

Vores mave og tarm er kilde til vores almene velbiefinende.
Når vi eller vores børn udfordre af infektioner i marve/tarm kanalen er det en ofte en meget ubehagelig oplevelse. For især mindre børn kan bekymring for dehydrering fylde en del. Derfor kan de også undre mig at Sacchormyces ikke er mere udbredt end det er.
Saccharomyces boulardii er en gærsvamp. Den blev oprindeligt fundet på litchie frugter. Der er fortaget en del studier på Saccharomyces boulardii også i danmark. Man ved nu at Saccharomyces boulardii, hos mennesker hinder sydomfremskalden mikroorganismer i at hæfte på tarmslimhinden. Den kan derfor være meget effektiv i både forebyggelse og lindring af foreksempel almindelig roskilde syge og ligende.

Der findes flere forskellige produkter på markedet med gærsvampen.
Er man udfordret af en almindelig diarre eller måske rejse mave er der hjælp at hente gennem Saccharomyces boulardii. I disse tilfælde kan det have sin fordel, at have et produkt der også indeholder probiotika, der er gavnlige tarmbakterie – mælkesyrebakterier. Mælkesyre bakterier er væsentlig for at opbygge en sund tarm. Saccharomyces boulardii kommer af med de uheldig microrganismer og Probiotikaen støtter tarme til at hele igen efter angrebet.
Er man kronisk eller kritisk syg bør man tale med sin læge om tilskuddet, der dog udmærket kan have sin berettigelse. Er man ellers normalt sund og rask Saccharomyces boulardii en god løsning.

God fornøjelse 😉

Vil du vide mere?

Ønsker du at vide mere om hvordan du kan støtte et stærkt helbred. Kan du abonnere på min blog og få jævnlige opdatering ved mail tilmelding.

Du kan tilmelde dig min YouTube kanal her. 
Herlev Helsezones har sin egen facebookside. Find den her

I Facebook gruppe “Health by nature” samles vi diskuterer supplerende/alternativ medicin.
Find den her