Har du fået dit daglige tilskud?

Som Naturmediciner har jeg en mening om rigtig mange helse område.
I mine behandlinger og foredrag indrager jeg ofte mange forskellige aspekter, for at rette op på ubalancer. Det værende kost, tankermønstre, aktivitets niveau, familiære dispositioner, kosttilskud, naturlægemidler osv.
Har man haft en ubalance eller udfordring i en lang periode måske endda mange år, er det min erfaring, at det ofte er komplekst og tidskrævende at komme af med den igen. Det kan dog ofte lad det sig gøre, er man villig til at “gøre arbejdet” . F.eks når der er tale om Hasimotos, forhøjet blodtryk eller type2 Diabetes.

Ønsker man der imod at forebygge opstående af ubalancer, er der en del man kan gøre selv.
Man kan f.eks mindske indtaget af rafindere sukker og fødevarer med mange tilsæt sætningsstoffer.
Og så kan man supplere sin kost med nogle få kosttilskud. Se også videoen her unde. 

 

Jeg anbefaler dem der spørger mig tre forskellige kostilskud som supplement til en ellers grøn og nærende kost.

#Den første er en god multivitamin. Mænd og kvinder efter overgangsalderen bør have en uden jern. Da jern i stor mængder kan virke skadeligt på organismen. Tilgengæld kan vi alle have glæde af at få tilført en bred vifte af vitaminer i dagligdagen og meget tyder på at mange af os, slet ikke kan nå at spise sig til dem de.har brug for i løbet af en dag.

#Den anden er en kvalitets omega 3 fiskeolie. Gerne flydende og i en glasflaske. Omega 3 fedtsyre er med til at bevare vores cellevægge fleksibel. Man kan godt spise sig til omega 3 gennem indtag af fisk. Men ikke mange gør det og desværre er der stor sandsynlighed for indtaget betydelige mængder tungmetaller sammen med sin omega 3.

#Den tredje er en probiotika kur i ny og næ.
Er vores tarmsystem i topform har vi det godt. En svækket tarm kan påvirke vores humør, energiniveau, mentale kapacitet og meget mere. Probiotika er de gavnlige tarmbakterier der er med til at holde tarme rask. Derfor kan man gøre sig selv en tjeneste ved at tage en probiotika kure, fra et etableret firma, i ny og næ.
God fordøjelse og Velbekomme ???

Vil du vide mere?

Ønsker du at vide mere om hvordan du kan støtte et stærkt helbred. Kan du abonnere på min blog og få jævnlige opdatering ved mail tilmelding.

Du kan tilmelde dig min YouTube kanal her. 
Herlev Helsezones har sin egen facebookside. Find den her

I Facebook gruppe “Health by nature” samles vi diskuterer supplerende/alternativ medicin.
Find den her