Er du så udmattet at du overvejer sovemedicin?

Har du oplevet et stort chok? Har du en helt afgørende eksamen? Har du fået skiftende vagter på jobbet? Eller er der andet der har lavet rod i din søvn og din døgnrytme?
Så kan en enkelt indsodvningstablet en sjælden gang være en god løsning.

Men for alt for mange bliver sove medicin en fast rutine og en vej ud på et massivt side spor. Det at tage sovemedicin er forbundet med en del bivirkninger.
Der er selvfølgelig en del forskellige stoffer på markedet, der således kan give forskellige bivirkninger. Udover muligheden for afhængighed, kan der være bivirkninger som døsighed, depression, svimmelhed og nogle får hovedpine dagen efter, de har taget midlet. Der kan også være overfølsomhedssymptomer som hududslet. Ligesom nogle midler, som bivirkning, i sige selv kan give søvnløshed.

Få en god nattesøvn!

Er det med at falde i søvn eller få en god nats søvn, en tilbagevende problematik i dit liv. Så overvej at der er andre muligheder.

Hos mine klienter møder jeg ind i mellem en opfattelse af, at der er rigtig mange problematikker man “skal lære at leve med”. Det er dog ikke nødvendigvis sandheden.
Når det glæder søvnproblemer, har jeg kun oplevet, at der var noget at gøre, for dem der ønsker det.

Så giv ikke op, det er muligt at genskabe den god søvn om natten. Her kan du overveje, at søge støtte i for eksempel mild zoneterapi, akupunktur, naturoptisk behandling og ligende.
Kig også gerne andre blogs igennem, måske du kan finde et svar, på netop din udfordring. Et forslag er indlægget om melatonin, klik her.

Er der brug for mere støtte, er der tider her i klinikken fra september 2019, ligesom der kan bookes foredrag fra oktober 2019.

Jeg kan kontaktes i gennem kommentar feltet her under eller på mail hej@herlevhelsezone.dk.

God fornøjelse og sov godt.
? Zzzz

Videoen slutter brat

Vil du vide mere?
 

Ønsker du at vide mere om hvordan du kan støtte et stærkt helbred. Kan du abonnere på min blog og få jævnlige opdatering ved mail tilmelding.

Du kan tilmelde dig min YouTube kanal her. 
Herlev Helsezones har sin egen facebookside. Find den her

I Facebook gruppe “Health by nature” samles vi diskuterer supplerende/alternativ medicin.
Find den her 

Bog:
Why We Sleep – Unlocking the Power of Sleep and Dreams
Matthew Walker
ISBN13:
9781508240013

Bog:
Søvn – om betydningen af en god nattesøvn og om søvnmekanismer, søvnproblemer og søvnbehandling
Jes Gerlach
ISBN:
8790420365

https://min.medicin.dk/Medicin/Praeparater/1881

https://startsleeping.org/#sleeping

https://netdoktor.dk/tema/soevn/sovemedicin.htm