Naturens søvnstøttende urter….

Det kan være mange årsager til, at man har svært ved at sov om aftenen, sover dårligt eller våben træt og uoplagt.

Jeg skrive om nogle årsager i andre af mine blogindlæg. For eksempel kan du læse om hvordan skærme, alkohol, kaffe og sukker er med til at gøre skade, på din nattesøvn her.

Så ud over en bevidst om hvad du IKKE skal gøre, hvis du ønsker at søge beder. Så er der en del du kan gøre for at støtte din søvn yderligere.

Baldrian og humle ekstrakt.

Baldrian og humle præparater i høj koncentrat eller ekstrakt som det kaldes, har i fællesskab en afslappende og beroligende effekt på nervesystemet. De fremmer en naturlig søvn, ligesom de kan lindre uro, krampe og angst.
Der finde flere gode pæperater på markedet, men det kan være en fordel at få en anbefaling i din helsekost, Helsam, Matas eller på dit lokale apotek.
Hvad du en vælger af producer har det ofte den bedste effekt hvis det tages en halv eller hel time for sengetid. Ligesom det er væsentligt at følge dosering på emballagen.

Sover du fortsat dårligt?

Baldrian og humle er rigtig gode for en periode. Men lige som mange andre tilskud, kan det være udemærket at tage pauser. Forsætter søvnproblemerne når man ikke får tilskud, bør man overveje at kikke nærmere på årsagen.
Det kunne være ved at opsøge en behandler, der kan støtte tilbage til en naturlig god nattesøvn.

Er man en af dem der oplever en sejlivet ubalance omkring sig søvn, er der ofte støtte at hente i mild zoneterapi, akupunktur, naturoptisk behandling, en kombination at disse behandlingsformer eller ligende.

Herlev Helsezone.

Der er tider her i klinikken fra september 2019, ligesom der kan bookes foredrag fra oktober 2019.

Jeg kan kontaktes gennem kommentar feltet her under eller på mail hej@herlevhelsezone.dk.

God fornøjelse og sov godt.
? Zzzz

 

Vil du vide mere?

Ønsker du at vide mere om hvordan du kan støtte et stærkt helbred. Kan du abonnere på min blog og få jævnlige opdatering ved mail tilmelding.

Du kan tilmelde dig min YouTube kanal her. 
Herlev Helsezones har sin egen facebookside. Find den her

I Facebook gruppe “Health by nature” samles vi diskuterer supplerende/alternativ medicin.
Find den her