Foredrag

LAD OS TALE OM NOGET, DER ER VIRKELIGT VIGTIGT

dit helbred og hvordan du kan styrke det!

Jeg holder foredrag og kommer ud til dig i din virksomhed, i din sportsklub, fælles events eller i en anden sammenhæng, hvor der ønskes et komplementært sundheds input.

Emner jeg gerne taler om kunne være: 

Stress og mindfulness

Helse og færre sygedage

Hormoner og hverdags balance

Jeg tager også  gerne ud og besøger dit forældre fælleskab eller mødre gruppe til en mere generel og intim snak om børn, hverdag, kost, søvn, døgnrytme, hormoner, immunforsvar og andet der er relevant for netop jer.

.

JEG TILBYDER OGSÅ:

særlig tilpasning til jeres ønsker

I alle mine foredrag og oplæg, tager jeg afsæt i jeres specifikke ønsker og behov.

Sammen tager vi på en rejse, hvor vi ser på helbredet fra spændende vinkler. Det kan være at dykke mere ned i zoneterapiens muligheder, kostens påvirkning og/eller naturmedicinens indvirkning samt historie.

Vi kikker ligeledes på små justeringer i hverdagen, der kan være med til at styrke dig og give dig en langt større nydelse af livet.

  • Den gode søvn til vores børn – og fif til hvordan vi finder den.
  • Kom sovende til succes og få succes med din søvn.
  • Få pulsen ned – hvordan jeg finder mere ro i hverdagen.

ALTERNATIVE LØSNINGER TIL ET BEDRE OG STÆRKERE HELBRED

Speakers-bio

Laila M. Edsberg.

Foredragsholder,

Sygeplejerske, Biopat/Naturopath IBM,

Zoneterapeut, Øre-akupunktur og Coach

Laila har altid et glimt i øjet og et smittende smil, hun er en passioneret, humoristisk, en vidende formidler og så brænder hun for at give danskerne en mere nuanceret vinkel til sundhed og mener at, meget smerte og lidelse i dagens Danmark kan forebygges eller lindres, især når det handler om kronisk tilstande, stress og lignende.

Lailas overordnede mål er, at danskerne i langt højere grad skal kende og have adgang til de helbreds muligheder, der ligger i alternative/komplementære behandlingsformer.

Hun er selv en god blanding mellem fortidens medicin kvinder og fremtidens sundhedsforskere. Og har sit hovedfokus omkring neurologien og immunforsvaret.

De der deltager i Lailas foredrag eller kommer som klient i hendes klinik, ved at det kræver noget, at holde kroppen sund, stærk og på rette kurs, men at indsatsen er det hele værd. For eksempel, når man som klient, slipper af med sin stofskifte diagnose, får blodtrykket sænket markant, bliver gravid efter lang tids forsøg, får lindret sin sklerose symptomer eller takler sin Alzheimers sygdom på en helt ny måde.

“Laila formår at brænde igennem med sin meget brugbare viden og indsigter på en rolig, afbalanceret og velformuleret måde.

Hun forstår at skabe en let stemning med humor og varme og taler i øjenhøjde, så man forstår det.

Hun har en struktureret tilgang til hendes oplæg og byder ind med gode cases og analogier på at forklare svært stof.”  

Anne Sophie Sehested Münster, Founder & CEO Inspired Beyond Babies

“Vi har haft fornøjelsen af Laila og hendes kompagnon, til to herlige foredrag om søvn. Et  rettet til småbørnsfamilier og et til voksne.

Vi har havde overvældende mange tilmeldinger og meget tilfreds bruger, er gået herfra.

Foredragene har været både humoristiske, interaktive og informative.

Vi har været rigtig glad for samarbejdet, og ser dem meget gerne tilbage ved en senere lejlighed”.

Ida Sondrup, Ordrup bibliotek. Børne kulturformidler

“Jeg synes, at I gav nogle brugbare (og mange gratis) råd, som alle kan benytte uanset alder. For kulturhuset er det vigtigt, at det ikke bliver kommercielt, og den balance synes jeg, at I klarede rigtig fint.
Jeg synes også, at I havde et afvekslende program, hvor I skiftedes til at fortælle. I er begge gode formidlere foran et publikum, både levende og personligt leveret  – det fungerede så godt med de fysiske øvelser også. Det gav et godt afbræk i programmet. En rigtig god eftermiddag/aften – tak for den”

Susan Broager, Kulturformidler, Skovlunde kulturhus

“Tak for en fantastisk behandling, mindes ikke hvornår jeg sidst har gået så godt uden spasmer osv” 

Anders, Lever med sklerose

FÅ EN TID TIL BEHANDLING ELLER BOOK ET FOREDRAG

Book Laila i dag

Ring på telefon +45 26277078 eller skriv en email til hej@lailaedsberg.dk

KONTAKT