Pesticider I haven og i kroppen

 

Pesticider og rester her af i haven, i fødevarer og i kroppen, er et overvældende stort emne at tage op. I særdeleshed i denne blog, der arbejder med små indlæg. Jeg vil forsøge at fatte mig i korthed.

Men ikke desto mindre er det et overordentligt vigtigt emne, der må påtales når man, som jeg, blogger om alt det grønne fra naturen.

For pesticider i vores mad og i vores kroppe gør en forskel på hvordan vi trives.
Vi har i årevis været bevidst om pesticiders hormonforstyrrende indvirkning med for eksempel infertilitet til følge. Endvidere begynder det nu også at blive tydeligt, at det har en påvirkning af hele menneske kroppen. Hvorfor det er blevet en anbefaling at gravide bør vælger økologiske vare. Især har man fundet resultater, der viser af hjerne og især en hjerner under udvikling, påvirkes af pesticider.
En pesticid påvirket hjerne, kan give ALLE mulige udslag, der kan være svære at forudse. Dog har man kikker på risikoen for fortidlig fødsel, misdannelser, øget kræft risiko og intelligensens påvirkning
Personligt oplever jeg hos mine, især børnene klienter, at pesticider muligvis også har en kraftig påvirkning, når der gælder problematikker med både hud og slimhinder (lunger, mave/tarm, underliv) osv.

Så hvis du ønsker at spise grønt fra din have, er det min klare anbefaling at du sikre dig, at der ikke bliver sprøjtet i et par år. Og ellers anbefaler jeg, på det kraftigste, at man vælger at spise økologisk. Fra et naturmedicinsk perspektiv, er der simpelthen for meget, man ikke ved om pesticider og hvordan kroppens påvirkes. For slet ikke at tale om hvordan jorden, vandet, planter og dyr påvirkes af pesticider.

God fornøjelse med dine ikke sprøjtet grønne- sager

Vil du vide mere?

Ønsker du at vide mere om hvordan du kan støtte et stærkt helbred. Kan du abonnere på min blog og få jævnlige opdatering ved mail tilmelding.

Du kan tilmelde dig min YouTube kanal her. 
Herlev Helsezones har sin egen facebookside. Find den her

I Facebook gruppe “Health by nature” samles vi diskuterer supplerende/alternativ medicin.
Find den her