Hvordan sover du om natten?

Søvn er min store passion… hvis man kan sige det sådan.
Jeg ææælsker at sove, for at vågen frisk og veludhvilet klar til en dag fuldt af eventyr og oplevelser ( husk på, jeg har tre børne;).
Men søvn har ikke altid være min passion. Jeg fandt først selv rigtig ud af, hvad det at sove gør for vores heldbred, efter flere år som sygeplejeske i fastnattevagt.
Da jeg så blev mor til en skøn lille dreng, der ikke sov særligt meget, da ramte søvnmangelen mig som et tog i høj fart.
Derfor har jeg også indgåend studeret hvad søvn og mangel på sammen gør for vores helbred. Jeg kan således ikke komme uden om, at søvnen er en helt fundamental grundsten til et stærkt helbred. Et voksne menneske skal simpelthen sove 8-9 timer hver nat.
Får man ikke sin nattesøvn sker det for de aller fleste at symptomerne på søvn kommer krybende, som en tyv om natten. Man ser det simpelthen ikke kommer, før man sidder i suppedasen.
Så kik en gang på symptomerne på søvnmangle her under og overvej om du stjæler lidt af dit gode helbred for liiige at se den der netflix serie. Nu “taler” jeg selvfølgelig til der der har et valg. Dig der kan mærke trætheden, men ikke lytter til den. Er det mon det værd, nå du ser listen her under??

 • Blodsprængte øjne
 • Besvær ved at vågne fra søvn
 • Søvnig
 • Gaber meget
 • Opsvulmede øjenlåg
 • Træthed
 • Rastløshed eller i dårligt humør
 • Svækkelse
 • Tæt på at besvime
 • Besvær med at holde sig vågen
 • Besvær med at løse problemer
 • Tænker langsomt
 • Koncentrationsbesvær
 • Nedsat produktivitet på arbejdet
 • Forvirring og hukommelsestab
 • Dårlig til at huske
 • Depression
 • Hallucinationer
 • Urolige hænder
 • Muskelsmerter
 • Hovedsmerter
 • Højt stressniveau
 • Irritation

Ja, Gå nu bare i seng! 🙂

 

Problemer med at sove?

Til dig der har udfordringer med at sove, fortvivl ikke der er med meget stor sandsynlighed, mere at gøre. Ønsker du at få støtte til at sove berede om natten er du velkommen til at kontakt mig helt uforpligtende på mail eller telefon. 

Du finder kontakt informationer her

 

Vil du vide mere?

Ønsker du at vide mere om hvordan du kan støtte et stærkt helbred. Kan du abonnere på min blog og få jævnlige opdatering ved mail tilmelding.

Du kan tilmelde dig min YouTube kanal her. 
Herlev Helsezones har sin egen facebookside. Find den her

I Facebook gruppe “Health by nature” samles vi diskuterer supplerende/alternativ medicin.
Find den her