Rygraden der samler krop og sind…. 

Mennesket rygrad er meget afgørene for stort set alt hvad vi foretager os i livet. Den holder os oprejst, den sikre vejrtrækning, den beskytter vores mange nerveflows og så er det den binder den hovedet sammen med fødderne.

Behandling på rygraden kan mindske smerte,  give ro til kroppen og mindske rastløshed. Det kan støtte til en berede søvn og linde angst. Er du eller dit barn udfordret med kropslige spændinger eller lidt mave kneb, kan behandling på rygraden også være med til at løsne det.

Rygraden ligger fra et fodzoneterapeutisk perspektiv, langs svangen, fra storetåens rod til omkring hælens fremspring. Rygrad og nerver ligger adskilt men hvis man stryger hele området eller arbejder på et mindre barn, dækker man begge dele.

Zoneterapi bør være en rar oplevelse. Det er massagens og bevægelsen der er med til at stimulere punktet ikke styrken på trykket. Man trykker for hårdt hvis der er smertefuldt eller ubehageligt. Er det et barn man arbejder med, skal barnet udtrykke behag. Trækker barnet foden til sig, må man lade være. Er det en rar opleves kan man udmærket arbejde med et punkt i 5-10 minutter. De fleste børn kan dog tydeligt indikere når de har fået nok.

Arbejder man med en ubalance der ikke aftager, vil jeg tilråde at man søger læge eller finden en behandler der kan arbejde mere dybtgående med problematikken.

Opstår der spørgsmål kan jeg kontaktes på:
hej@herlevhelsezone.dk

God fornøjelse 😉

Vil du vide mere?

Ønsker du at vide mere om hvordan du kan støtte et stærkt helbred. Kan du abonnere på min blog og få jævnlige opdatering ved mail tilmelding.

Du kan tilmelde dig min YouTube kanal her. 
Herlev Helsezones har sin egen facebookside. Find den her

I Facebook gruppe “Health by nature” samles vi diskuterer supplerende/alternativ medicin.
Find den her