Hvordan vågener du om morgenen?

Mange danskere bliver hver morgen vækket ved vækkeure og telefon alarmer.
Lige så mange danske bliver sikkert også fristet at snooze knappen, så de de lige kan få fem minutter til og så måske liiiiges fem minutter efter det.

Behovet for snooze indikere tydeligt, at man ikke har sovet helt nok. Men her ud over er der meget der tyder, på at snooze også er en virkelig svær belastning for dit hjerte.

Hjertet bliver simpelthen negativt påvirket, ved hver opvågning som et snooze ur giver. Der kan således måles som en belastning på hjertet. Så meget at man kan registrere denne belastning, ligsom det også giver en kraftig påvirkning at nervesystemt. På denne må kan en simpel snooze knap være med til at skabe meget stress og uro i kroppen. Helt uden man er særlig bevist om dette.

Derfor kan det være en stor fordel at sætte uret til at gå i seng, i stedet for at sætte det til at stå op.

Stil gerne uret om aftenen, så give en times tid til at gøre klar til at komme i seng, ud over de otte timer på langs.
Er man nervøs for ikke at vågne. Så start en dag hvor det ikke er nødvendigt at komme op på et bestemt tidspunkt. Ligesom så så kan være godt at komme i seng omkring 9 timer før man skal op.
På den måde er der plads til at få sovet ud og reguleret tilbage til dit naturlige søvn behov.

Har du problemer med at sove fordi, der er blevet skabt en mere sejlivet ubalancer? Så giv ikke op, det er muligt at genskabe den god søvn om natten. Her kan du overveje, at søge støtte i for eksempel mild zoneterapi, akupunktur, naturoptisk behandling og ligende.
Læs gerne andre blogindlæg om emnet. Et forslag er indlægget om melatonin, klik her.

Er der brug for mere støtte, er der tider her i klinikken fra september 2019, ligesom der kan bookes foredrag fra oktober 2019.

Jeg kan kontaktes i gennem kommentar feltet her under eller på mail hej@herlevhelsezone.dk.

God fornøjelse og sov godt.
? Zzzz

Vil du vide mere?
 

Ønsker du at vide mere om hvordan du kan støtte et stærkt helbred. Kan du abonnere på min blog og få jævnlige opdatering ved mail tilmelding.

Du kan tilmelde dig min YouTube kanal her. 
Herlev Helsezones har sin egen facebookside. Find den her

I Facebook gruppe “Health by nature” samles vi diskuterer supplerende/alternativ medicin.
Find den her