Den daglig rytme i bevægelsen

Der kan siges rigtig meget om daglig bevægelse og det er da også et MEGET omtalt emne.
I destomindre er daglig bevægelse nødvendig for at holdt kroppen stærk. En halv times rask gåtur er godt. Og så er det, som de tidligere fire grundsten en helt gratis og en mild måde, at vedligeholde helbredet og forbygge udfordringer.
Jeg taler ofte med mine klienter om bevægelse.
Der er dem, der er har glæde af at blive støtte til sin daglige går tur, men der faktisk også en del af mine klient jeg må bede om at drosle lidt ned.
Især oplever jeg at kvinder med et meget højt aktivitet niveau, kan have svære ved at blive gravide, ofte på grund af, let forhøjede testosteron i kroppen.
Her ud ud over, har jeg ind i mellem klienter der er udfordret af stress. Nogle vil gerne løbe eller dyrke HIIT træningsprogram- Høj Intensiv Interval Træning. I fasen hvor krop og sind er meget presset, kan det dog være en større støtte, at gå ture eller dyrke blid bevægelse som yoga samt andet der ligner. Det hjælper kroppen til at balancere kortisol i kroppen. Så der igen kan kommer mere ro på krop og sind.

God fornøjelse 😉

Vil du vide mere?

Ønsker du at vide mere om hvordan du kan støtte et stærkt helbred. Kan du abonnere på min blog og få jævnlige opdatering ved mail tilmelding.

Du kan tilmelde dig min YouTube kanal her. 
Herlev Helsezones har sin egen facebookside. Find den her

I Facebook gruppe “Health by nature” samles vi diskuterer supplerende/alternativ medicin.
Find den her