Det lille naturbaserede hus apotek.

Som naturmediciner har jeg mange forskellige mennesker, i gennem min klinik. Jeghar en del børn i klinikken, ligesom jeg har mange børen familie i min omgangskreds.
Med alle de skønne mennesker i alle aldre, kender jeg ikke nogle der ikke en gang i mellem, bliver ramt at lidt små sygdom. Influenza, forkølelse, roskilde syge, ond i halsen eller noget andet der minde om. Især er det ofte børnene der har en sygedag ind i mellem.
Men for at støtte min børn, samt mig selv og min mand, har jeg indrette mig med et lille hus apotek. Hus apoteket har mindst to formål. Det gør ar man både er kan forbygge nogle udfordringer, men også at man nemmere kan ryster små sygdomme af sig, fordi man tager det i opløbet.

Der vil efter dette indlæg, følge flere blodindlæg, hvor jeg fortælle lidt nogle af de vigtigste remedier jeg har stående.

Velbekomme og god fornøjelse 😉

Vil du vide mere?

Ønsker du at vide mere om hvordan du kan støtte et stærkt helbred. Kan du abonnere på min blog og få jævnlige opdatering ved mail tilmelding.

Du kan tilmelde dig min YouTube kanal her. 
Herlev Helsezones har sin egen facebookside. Find den her

I Facebook gruppe “Health by nature” samles vi diskuterer supplerende/alternativ medicin.
Find den her