Astma punktet (Specielt lunge punkt)- Bedre, dybere vejrtrækning og en roligere nattesøvn.

Astma punktet, ligger i øverste halvdel af foden lige under og mellem 3 og 4 tå (Se foto). Punktet findes på begge fødder og ligger inde i zonen for lungerne.

Astma punktet er egentlig et lidt misvisende navn. Da man kan have glæde af behandling ved mange forskellige udfordringer, der omhandler lunger og vejrtrækning.
Punktet kan være med til at regulere, give ro og afbalancere lunger og krop på fineste vis.

Derfor er det godt punkt at massere blidt ved vejrtrækningsproblemer, bronkitis, astma samt andet er giver overfladisk og nevøs vejrtrækning.
Jeg har oplevet at klienter der har været udfordret med lungebetændelser mange år tilbage eller tidligere har været rygere har haft gælde at zoneterapi på dette punkt. De har simpelt oplevet af få en friere og dybere vejrtrækning.

Behandlingen af dette punkt må dog være en rar oplevelse. Det er massagen og bevægelsen der er med til at stimulere punktet, ikke styrken på trykket. Man trykker for hårdt, hvis der er smertefuldt eller ubehageligt. Er det et barn man arbejder med, skal barnet udtrykke behag. Trækker barnet foden til sig, må man lade være. Er det en rar opleves kan man udmærket arbejde med et punkt i 5-10 minutter. De fleste børn kan dog tydeligt indikere når de har fået nok.

Arbejder man med en ubalance der ikke aftager, vil jeg altid tilråde at man søger læge eller finden en behandler der kan arbejde mere dybtgående med problematikken.

Opstår der spørgsmål kan jeg kontaktes på:
hej@herlevhelsezone.dk

God fornøjelse 😉

Vil du vide mere?

Ønsker du at vide mere om hvordan du kan støtte et stærkt helbred. Kan du abonnere på min blog og få jævnlige opdatering ved mail tilmelding.

Du kan tilmelde dig min YouTube kanal her. 
Herlev Helsezones har sin egen facebookside. Find den her

I Facebook gruppe “Health by nature” samles vi diskuterer supplerende/alternativ medicin.
Find den her