Hvor mange sygedag her du på et år?

Der er ikke mange, der fuldstændig er klar over, hvor vigtig søvn er for vores almen trivsel og helbred.
Førende søvnforskere er faktisk enige om at en god nattesøvn er fundamentet for vores et stærkt helbred og som naturmediciner er det også det jeg møder hos mine klienter.

Mine klienter bøvlet med alle mulige forskellig udfordringer, ofte med afsæt i immunforsvaret og eller nervesystemet.
Fælles for mange af de klienter der kommer til mig er, at de også har udfordringer med deres nattesøvn og sover generelt for lidt.
Det pudsige er, at det ikke er noget ret mange mennesker tænker som en problematik. Før de vel og mærke oplever, hvordan det er at sove godt og længe. Så mærkes forskellen ofte hurtigt.

Man har da også fortaget rigtig mange undersøgelser på, hvad søvn og mangel på samme gør ved os. Således kan man se, at en nat med kun 4 timers søvn kan forringe vores modstandsdygtig over for bakterie og virus med op til 70%. Ja jeg skriver det lige igen 70%.
Det er altså ensbetydende, med at du med stor sansynelighed kan raget dig en uges sløjhed og snue til, ved at mindste EN NAT SØVN.
Det kan måske være med at tage med i din overvejelser, næste gange du liiiige skal have de næste afsnit at din ynglings Netflix serie. Og hvis du vælger Netflix serien, så nyde den. For der skal også være plads til lidt udskejelser, sjov og ballade i livet. ;).

Har du svært ved at sover, kan det være en overvejelse at søge støtte i f.eks mild Zoneterapi, akupunktur, naturoptisk behandling og ligende.
Det er tider her i klinikken fra september 2019, lige som der kan bookes foredrag fra oktober 2019.

God fornøjelse og sov godt. 😉 Zzzz

Vil du vide mere?

Ønsker du at vide mere om hvordan du kan støtte et stærkt helbred. Kan du abonnere på min blog og få jævnlige opdatering ved mail tilmelding.

Du kan tilmelde dig min YouTube kanal her. 
Herlev Helsezones har sin egen facebookside. Find den her

I Facebook gruppe “Health by nature” samles vi diskuterer supplerende/alternativ medicin.
Find den her