Dagens ord om ordblindhed – eller kreativ stavning.

Måske du krummer tær når du læser min blog på grund af nogle af de hæftige stavefejl eller måske du opleve det dybt humoristiske. Eller måske du undre dig over at jeg ikke slå staven kontrollen til eller måske fra….
Men de fleste der følger mig har nok gættet, at jeg lever med ordblindhed. Det betyder at jeg ikke altid kan se en stavefejl eller at stavekontrollen har sat et forkert ord ind. Det betyder også at mine sætninger kan være mystiske eller irriterende lange.

Men langt mere væsentlig betyder det også, at jeg har noget på hjerte. Noget der er så vigtigt at jeg har måttet ser bort fra mine “fejl” og “mangler” og komme ud med det alligevel.

Jeg vil nemlig gerne være med til at revolutionere den måden vi ser på sundhed og sygdom. Jeg vil gerne være med til at bygge bro mellem det etablerede sundhedssystem og det komplementære og alternative sundhedssystem.
Som Sygeplejerske og Naturmediciner mene jeg nemlig, at det i forhold til vores sund er tid at tænke ud af boksen. Der er simpelthen alt for mange vej til sundhed, som vi i vesten ikke bliver præsenteret nok for. Det vil jeg gerne være med til at ændre på…. Selv om jeg har en kreativ måde at skrive på. 

Så forhåbentlig på gensyn og god fornøjelse.??

Ps. du kan jo også “nøjes med” at se mine videoer. Du kan tilmelde dit på min kanal her under 😉

Vil du vide mere?

Ønsker du at vide mere om hvordan du kan støtte et stærkt helbred. Kan du abonnere på min blog og få jævnlige opdatering ved mail tilmelding.

Du kan tilmelde dig min YouTube kanal her. 
Herlev Helsezones har sin egen facebookside. Find den her

I Facebook gruppe “Health by nature” samles vi diskuterer supplerende/alternativ medicin.
Find den her